Pink Glove Boxing

Vill du prova boxningsträning enbart för tjejer, då finns Pink Gloves för dig. Ett roligt, utvecklande och boxningstekniskt pass utan kroppskontakt. Inga förkunskaper krävs och tjejer i alla åldrar och alla träningsnivåer är välkomna. Grupperna startar terminsvis och är en form av “small group training”.

Ida Nykvist

Karoline Pers

Sanna Nyberg

Detaljer

Kursstart Hösten 2021
Kurslängd 15 veckor
Tisdagar och torsdagar
Pris 3 400 kr
Du kan även delbetala kursen på 4 månader. Då är kostnaden 850 kr/månad.

I terminsavgiften ingår ett startkit med boxningshandskar, lindor, manual och väska.

Pink Gloves Boxings vision grundar sig i att varje människa har en inneboende potential. Vi utmanar oss själva och inspirerar varandra till att utvecklas och nå vår fulla potential. Vi tror på att självkänsla kommer inifrån och inte är något du får automatiskt av att förändra ditt yttre. Det är känslan du tror att du kommer att ha när du genomgått förändringen som du egentligen vill åt.

Deltagarna tränar i mindre grupp där du får tillgång till boxningens effektiva och roliga träning utan att behöva sparras mot någon eller riskera att bli slagen. I gruppen skapar vi tillsammans en trygghet där vi vågar utmana oss själva och peppa varandra. Teamkänslan gör att vi anstränger oss mer och når ännu längre. Ditt deltagande bidrar till allas upplevelse och utveckling på samma sätt som deras gör detsamma för dig.

Vi lägger stor vikt vid att ständigt finslipa din boxningsteknik. Varje termin möter du nya tekniker och ställs inför mer komplexa kombinationer allt eftersom dina färdigheter utvecklas. Det är en fantastisk känsla att få uppleva din egen utveckling genom att klara av något du tidigare ansett vara långt bortom möjligheternas gräns.

Vill du veta mer kontakta oss gärna eller håll utkik efter våra prova på pass!

Vill du veta mer?