16 veckors utmaning. Är du redo att komma i ditt livs form?

Vi coachar dig i 112 dagar och du kommer att nå din toppform. Individuella kostscheman, träningsupplägg och daglig kontakt med din coach. Detta är för dig som är redo att satsa 100%.

Du får ett kostschema där det du för specificerat vad du ska äta från vecka till vecka. Tydliga recept med exakt mängd på råvarorna. Du kommer äta allt från kyckling, kött, fisk, potatis, ris, ägg mm. Vi individanpassar matschemat beroende på vad ditt nuläge är och vad målet är. Därefter justerar det vecka efter vecka.

Du kan välja om du vill träna hos oss på Puls eller om du vill göra hela eller delar av programmet på distans.

Träningsschemat som anpassas efter dig och uppdateras varje vecka under denna period med tydliga instruktioner och videos på alla övningar. Vi individanpassar programmen efter vad som funkar och passar dig. Du kommer att bli starkare och orka mer.

Powerwalk gör vi varje dag i 45-60 minuter. Vi använder oss av appen Teambuildr där du alltid loggar dina träningspass och registrerar set, reps och vikt på dina övningar för att enkelt kunna följa din utveckling och anpassa träningen för att få ut så mycket som möjligt av dina pass.

I appen har du också daglig kontakt med din coach som ger få dig feedback och kan snabbt och enkelt anpassa träningen allt eftersom du gör framsteg. Här kan du även ställa dina tankar och funderingar till din coach.

Vi har enbart möjlighet att ta emot ett visst antal deltagare varje månad. Januari är fullbokat och februari har fåtal platser kvar  just nu.

Pris 16 veckor  17990:-

Är du nyfiken på Toppformen?

Vad det är?
Vad som krävs?
Vad som ingår?
Vad vi menar med ”Hållbart”?

Kontakta oss så bokar vi en kostnadsfri konsultation och berättar mer!

Deltagare berättar

Marit Bergkvist 

“Det har förändrat mitt liv”

Mats Bergkvist

“Största skillnaden är att jag känner
mig piggare och mer motiverad”

Läs om flera av våra deltagare och hur Toppformen varit för dom

Anmäl ditt intresse nedan för ett kostnadsfritt informationsmöte

Mats och Malin

Detaljer

Vill du veta mer?