Massagebehandlingar

Massage för både kropp och själ

Massage påverkar inte bara det fysiska utan det kan även påverka det psykiska på ett positivt sätt. Genom massage stimuleras blodcirkulationen och både muskler och leder mjukas upp och även blodtrycket sänks på sikt. När knutor, som finns i till exempel rygg och nacke, mjukas upp med massage kan lymfvätska och blod flöda fritt vilket släpper spänningar som kan ge huvudvärk. Stelhet i muskler försämrar livskvaliteten över lag och leder till bland annat sömnbesvär, värk och spänningshuvudvärk. Massagen lindrar och avhjälper dessa problem.

Skalpmassage

Utöver klassisk muskelmassage erbjuder vi även en rad andra massagebehandlingar.

Gua sha-massage

Gua sha är en teknik som ingår i den Traditionella Kinesiska Medicinen. Det är en enkel men effektiv behandlingsmetod som har använts i över tusen år inom TKM. Även om det kan se annorlunda ut så är det en ofarlig ytbehandling av huden med hjälp av ett föremål som dras över huden.

Skalp- och nackmassage

En kortare session som löser upp spänningar i nacke, skalp och ansikte. En perfekt behandling för dig som har spänningshuvudvärk eller har tendens att bita ihop käkarna.

Idrottsmassaget

En idrottsmassage är helt enkelt en massage där resultatet kommer i första hand. Det är med andra ord en bra behandling för alla med problem. Du behöver inte vara en elitidrottare för att få det som brukar kallas för idrottsmassage.

Boka din behandling

Våra massörer

Anna Dicksved

Malin Tulin

Emelie Solén

Massage